Forum Settings
       
« Previous 1 2 3 4 5 6 7 8
Reply To Thread

Item Collector issues? Read this first.Follow

#1 Dec 13 2003 at 5:48 AM Rating: Excellent
***
1,270 posts
If you're having trouble with the itemcollector, theres a few things you can do to make troubleshooting easier. First please give as much information as possible. For instance, the version of windows your running, any specific error messages you receive, etc.

If your problem is along the lines of nothing happening at all, or a 'no interfaces found' error, please include any information you can about your network connection on the computer its running on, such as what type of network card.

Things to look at before reporting a problem:
When you first start the itemcollector, be sure to go into options, under settings, and enter a name (this is the name your item submissions will show up as), and chose your network adapter from the listbox. You will most likely want to make sure "Start collecting when launched" and "Quiet mode" are also checked. If your a premium member and want your character data synchronized, check the "Upload profiles" box.

Heres an example of what you should expect to see when starting:


EQ Item Collection Engine v 1.21.5.7 starting up...

listening on ADMtek AN983/AN985/ADM951X NDIS5 Driver.
Running in quiet mode.
Uploading profiles.
Username set to: rale


Here, "ADMtek AN983/AN985/ADM951X NDIS5 Driver" is my network card/driver, quiet mode is enabled, my character data will be synched, and my items I find will be attributed to 'rale'.

--

If your able to collect items but not seeing your profiles updated, double-check that 'Uploading profiles' is there, and that 'Upload Profiles' is checked.

Next, check the text for possible error messages, such as:
"Warning: Not uploading profile, no cookie found.", which means you need to re-log into the site. Unchecking and re-checking 'Upload profiles' will ensure that your cookie exists, aswell.

If you see "Profile uploaded to server." then everything should be working, and the character should be listed on the 'Your Characters' page of this site.

If you see "Server returned an error on profile upload.", then this is a genuine problem. Try zoning again with itemcollector running to see if theres any change. If not, let us know here.

Finally, ensure that 'Test Server' is only checked if you play on test, otherwise it just wont work. :)

Known Issues:
- None?

- rale


Edited, Wed Dec 31 15:34:20 2003 by ralea
#2 Dec 31 2003 at 3:22 PM Rating: Decent
Scholar
27 posts
New t Item collector, I have a couple of questions first.

1. Does it / should it work on a secure wireless connection to a router / cable modem?

2. Can Item collector work with multiboxing 2 machines.

3. Can Itemcollector work with multi bixing 2 acc on same machine (wineq)?

Thanks
#3 Dec 31 2003 at 3:32 PM Rating: Excellent
***
1,270 posts
1 - it should work fine.
2 - Yes, but you'll need to run item collector on both boxes as well.
3 - Yes, but it will only see 1 of them at a time. It will just ignore the 2nd one.

#4 Dec 31 2003 at 3:37 PM Rating: Decent
Scholar
27 posts
Sweet Thanks.

Will give it a try when i get home from work, and post my results.

[edit] Cannot type worth a darn...

Edited, Wed Dec 31 15:39:56 2003 by Elawise
#5 Jan 01 2004 at 5:26 PM Rating: Decent
Scholar
**
367 posts
Ralea, what version of windows do you have running on the computer you use to compile the item collector?
#6 Jan 01 2004 at 7:03 PM Rating: Excellent
***
1,270 posts
WinXP Pro SP1. I do most of the coding under VS.Net2003, incase you're curious. :)

- rale
#7 Jan 02 2004 at 12:08 AM Rating: Decent
Scholar
**
367 posts
I think I may know what's causing problems with 98/me users then. It's either because you are using XP, or .Net. Some of the controls and such in XP are not backward compatable with 98/me. Also, writing it in .net requires .net frameworks to be installed on any machine running it. Hopefully most users should have .net frameworks installed since MS was smart enough to include it on the windows update site.
#8 Jan 02 2004 at 1:29 AM Rating: Excellent
***
1,270 posts
Fortunately, VS.Net can still compile plain C/C++ without using any .NET extensions, and thats what I do. As well, I'm fairly careful about making sure to use only functions that are listed as being compatible with 98 on msdn. Most of the problems so far have just been due to undocumented issues that sprang up. The last one, for instance, came down to being caused by something as simple as the way path-names were being quoted in the filenames for saving profiles.



Edited, Fri Jan 9 21:24:52 2004 by ralea
#9 Jan 13 2004 at 8:43 AM Rating: Decent
Scholar
40 posts
I still get:
Quote:
Setting up session: Client port 3086, Server port 1419.
Sequence start from server.
Setting up session: Client port 3086, Server port 1419.
Sequence start from server.
Processing player profile.
Warning: data len (1277) != size of profile struct (4920)
Desync detected, zone or relog to reset.
Packet decompression failed - error: data error (op = 0x122b)

When running the item collector. I have no idea what this might mean. I am running WinXP with an external serial dial up modem connection. Zoning has no effect whatsoever.

Any help appreciated! Cheers.
#10 Jan 17 2004 at 4:40 PM Rating: Decent
26 posts
The are alot of posts here but i figured i would giveit a try. I have not been able to succesfully use Lucy which is kinda bumming me out cause it sems like it would be an awesome too. Well anyways I've been searching through this thread and everyone is saying make sure your save profiles is check I do not have this ability anywhere on Lucy what gives?
- Save profiles - If enabled, your character's inventory, skills, abilities, and other stats are saved to <charname>-<servnum>.html in the directory you chose.
#11 Jan 17 2004 at 6:17 PM Rating: Excellent
***
1,270 posts
Sianni: Try setting the memory reading box in the options window.

Dellmon: The profile options were changed a bit, you should just need 'Profile Support' checked, and characters should show up under the list on the profiles window (File->Profiles). If you're still having trouble, check memory reading mode, as its more likely to work in some cases.
#12 Jan 17 2004 at 9:00 PM Rating: Excellent
**
424 posts
I give up - I've read everything and tried everything that seemed to fit my systems. I cant make this thing work. I have WinXP Pro, DSL running through a Linksys 8 port switch and a GreatSpeed router. I am totally ignorant when it comes to software expertise - I'm the old guy on hese forums. I have everything checked as recommened, I dont have a clue as to ehat sould go into the box next to profile support which when opened gives a window for the EQ item collector and asks for a file name to save; choices are profile ( which I assume is correct ) and C:\sevinst.exe. I chose profile.

For network interface I oroginally had 2 choices:

1. \Device\NPF_{3E3948A1-4B4F-8CB2-DBD63A42BA80}-NET IP/1394Miniport
2. \Device\NPF_{C462947C-700C-4D57-92DA-AA0a578EFD6E}-Intel(R) PRO/1000 CT Network Connection (Microsoft's Packet Scheduler)

When I went thru the process to install the Wan interface director I couldn't find a WAN interface director and I was unable to locat the .inf file for my system ( remember I'm software illiterate) so I went back and installed the following interface:

3. \Device\NPF_{670D04E9-9D31-40B6-8DE2B55A62FAC194}-MS Tunnel Interface Driver.

I have WinPcap, Start collecting when launched, Quiet mode and profile support selected.

When I open up the window for item collector I get;

EQ item collection engine v 2.01 [2.15] starting up...
Useername set to EagleFlight
Profiles enabled

Listening on (whichever of the three above network devices that i have seleceted as I have tried to get this to work'

I think this is a fantastic tool - it just seems that a person needs advanced computer skills to make it work.


EagleFlight/Dyciere
#13 Jan 18 2004 at 1:42 AM Rating: Excellent
***
1,270 posts
Try selecting 'Memory Reading' instead of WinPcap in the settings window. That mode should work as long as you're running it on the same computer as EQ.
#14 Jan 19 2004 at 3:00 PM Rating: Excellent
**
424 posts
Thanks for the response Ralea - I'll try the memory reading tonight when I get on. I played all weekend and when not playing left the traders up. So, I just checked for your answer. Of the 3 network interfaces that I have to choose from, which one would you suggest I use?

EagleFlight/Dyciere
#15 Jan 19 2004 at 6:42 PM Rating: Excellent
**
424 posts
Ralea - tried "memory reading" and that didn't do it. I did notice that it didn't matter which network device on memory reading since they're not available as a choice.

Thanks for the advice - guess I'll just wait till there's anj\ easier way to get the downloads - like by clicking one button or something - I give up on makeing it work at this point.

EagleFlight/Dyciere
#16 Jan 19 2004 at 10:12 PM Rating: Decent
3 posts
I am trying to get the Item Collector to work with my character and I always get the following message.

Processing queue of 349 items & 0 books.
Connecting to server... (216.155.41.198:23183)
Unable to establish connection...


Once, I was able to get it to add items, but it did not load them all.

I have XP and the Network Interface device the collector shows is 1) \Device\NPF\_{AE8B6811-F305-442C-B947-663FF5B22E69}-Realtek RTL8029(AS)Ethernet Adapt (Microsoft's Packet Scheduler)

Do I have something wrong in Settings?
#17 Jan 20 2004 at 2:58 AM Rating: Decent
1 post
I just started getting exactly the same error.

It was working last week, but now I just get the:

Connecting to server... (216.155.41.198:23183)
Unable to establish connection...

Whenever it tries to process my items.
#18 Jan 20 2004 at 7:05 AM Rating: Excellent
***
1,270 posts
The item server was down for a bit, should be ok now.
#19 Jan 21 2004 at 7:01 AM Rating: Decent
Scholar
40 posts
I've had to remove this. Every time I ran it, it would cause a serious error (similar to Blue Screen of Death, but WinXP) and my computer would reboot. I don't know why it was doing this, but it happened everytime I tried to use it, so I have removed it.

Just wanted to let you know.
#20 Jan 22 2004 at 9:55 AM Rating: Decent
Scholar
18 posts
1. Can we have a simple button to upload when we choose and not automatically when we zone? I have been in the same zone for a week and zone only upon death. So stats are empty.

2. Please post on the main page when the bugs are pretty much all squashed.

Thanks
____________________________
Cog
#21 Jan 22 2004 at 2:39 PM Rating: Decent
Cognitur,

Unless your profile monitor is running different from mine, thats exactly what it does.

I click on file, then select profiles from the menu. This opens a window with all profiles recorded ( I guess picked up from the characters you have played). It shows servers and characters first names. I select a paticular alt then click the upload button. Works every time for me now Smiley: grin
#22 Jan 22 2004 at 4:00 PM Rating: Decent
Me too has problems making that tool work, neither with winpcap nor with memory reading it works.

???Might the problem be that I play on the localized german server??? Hmm as I understand the data it's just numbers and it shouldn't matter. The other tool I use (but which wasn't running at the same time) is magelo, which seems to work fine here. Hope that the problem will get solved. It would be a great help to make my Profiles up to date.
Thanks!!!


parts from the logs:
decompfail.txt:
Flag1: 0unk ARQ. 2Clo Frag ASQ. Strt 6Clo SEnd
0 0 0 1 0 0 0 0
Flag2: SARQ 1unk ARSP nack extra
0 0 0 0 11
HeadInfo: SEQ: 0x8d00 ARSP: 0x8d00 NACK: 0x625b ARQ: 0x7801 ASQ_high: 0xa3 ASQ_low: 0x2c
fragSEQ: 0x2152 fragCur: 0x046e FragTot: 0x18c5
opcode: 0x1084 CRC: 0xc54518c3 psize: 33

.... [Raw Data] ....
name = decompression failed
length = 33
timestamp: 1074794567
Address Hex Printable
--------- ----------------------------------------------------------- --------------------

00000000 00 60 6e 01 61 0d 00 00 00 40 83 ff 01 f1 0a e1 25 84 10 00 .`n.a....@......%...
00000020 80 52 03 6c f5 07 00 00 40 a3 ff cb 46 .R.l....@...F

>>>>>>>>>><<<<<<<<<<
Flag1: 0unk ARQ. 2Clo Frag ASQ. Strt 6Clo SEnd
0 0 0 1 1 1 1 0
Flag2: SARQ 1unk ARSP nack extra
1 0 0 0 0
HeadInfo: SEQ: 0x8d00 ARSP: 0x8d00 NACK: 0x2d2d ARQ: 0x7801 ASQ_high: 0x2d ASQ_low: 0x2d
fragSEQ: 0x2d2d fragCur: 0x2d2d FragTot: 0x2d2d
opcode: 0xbaff CRC: 0x2d2d2d2d psize: 33

.... [Raw Data] ....
name = decompression failed
length = 33
timestamp: 1074794634
Address Hex Printable
--------- ----------------------------------------------------------- --------------------

00000000 01 09 04 00 0b fd 5f 16 01 8f 0c 00 00 68 ff 7f ff 3b 20 6f ......_......h...; o
00000020 01 2d 0c 00 e2 bf 30 03 00 8a 05 2a f4 .-....0....*.

>>>>>>>>>><<<<<<<<<<


unroll.txt:

.... [Raw Data] ....
name = failed: 0xa024
length = 39
timestamp: 1074794480
Address Hex Printable
--------- ----------------------------------------------------------- --------------------

00000000 23 01 59 c7 3e 00 00 80 85 03 3a e3 07 00 00 40 6a ff 01 78 #.Y.>.....:....@j..x
00000020 01 14 40 06 00 00 c0 b8 01 96 0e 00 00 00 40 83 ff a2 8a ..@...........@....

>>>>>>>>>><<<<<<<<<<

.... [Raw Data] ....
name = failed: 0xa024
length = 57
timestamp: 1074794481
Address Hex Printable
--------- ----------------------------------------------------------- --------------------

00000000 98 01 18 27 84 10 00 a0 a9 01 71 0b 00 00 00 e0 82 ff 02 57 ...'......q........W
00000020 01 1e 20 84 10 00 80 53 01 d0 0b 00 00 00 a0 82 ff 87 0b f1 .. ....S............
00000040 21 84 10 00 00 2c 01 d9 18 00 00 00 80 63 ff 01 a2 !....,.......c...

>>>>>>>>>><<<<<<<<<<

____________________________
[img]http://www.shadowwolf.de/atavar/mikesch.jpg[/img]
#23 Jan 23 2004 at 6:54 AM Rating: Excellent
***
1,270 posts
I'm honestly not too familiar with the localized servers, and havent really tested anything on them at all. Based on what you posted, I think it might be running a different version of the client then the english servers are? I'll try checking into it a bit when I get a chance.

- rale
#24 Jan 23 2004 at 9:08 AM Rating: Decent
Well indeed there will be a patch tonight 2am cet which should put the game to the same point as the english version.
____________________________
[img]http://www.shadowwolf.de/atavar/mikesch.jpg[/img]
#25 Jan 23 2004 at 9:42 AM Rating: Decent
Scholar
18 posts
A clarafication: Is there a way to make it not update upon zoning and only when I do so manually? There is really no need to update all that often in any case.
____________________________
Cog
#26 Jan 23 2004 at 11:08 AM Rating: Decent
After the update on the German Server my problems are solved, the Item Collector is working fine. Great tool thanks a lot!!!
____________________________
[img]http://www.shadowwolf.de/atavar/mikesch.jpg[/img]
#27 Jan 23 2004 at 5:08 PM Rating: Default
is item server down atm?
#28 Jan 23 2004 at 10:39 PM Rating: Decent
3 posts
The server must still be down, because I still get this message:

Processing queue of 78 items & 0 books.
Connecting to server... (216.155.41.198:23183)
Unable to establish connection...
#29 Jan 23 2004 at 11:51 PM Rating: Excellent
***
1,270 posts
Server was down for a little bit, it's back up now.

Cognitur: profiles are only uploaded when you click the upload button in the profiles window.

#30 Jan 24 2004 at 5:22 AM Rating: Decent
I just discovered another problem,
My character seems to be up to date but I cannot see his Inventory or his bank.
Next problem is that after I updated the character he appears 2 times with the same name (one marked Pussi, one Pussi*) so the uploaded character isn't updated but created new.
Sometimes Backend.exe crashes but restarting item collector works fine.

Will it be possible to just update the char?

How can I have a look at the characters Inventory and bank?

Thanks a lot

(btw. The item collector and magelo can be run at the same time without problems)

____________________________
[img]http://www.shadowwolf.de/atavar/mikesch.jpg[/img]
#31 Jan 24 2004 at 10:40 AM Rating: Decent
42 posts
I have a similar problem and noticed that my server name (Lanys T'vyl) is spelled differently between the collector version and the one I had on the web. (Lanys T'Vyl vs Lanys T'vyl <- note the lower case v)

The update occurs keyed off the char name / server name combo - with "different" server names in my case, I get two characters.

I suspect your situation is the same - what server are you playing on?
____________________________
Mathir, Wood Elf Druid
Ordo Ursi Prismatus
Lanys T'Vyl
#32 Jan 24 2004 at 12:03 PM Rating: Decent
3 posts
Okay, the server connects now and when I hit the Upload button it says it uploaded. But when I check my character's items, they are not renewed.
#33 Jan 30 2004 at 6:34 PM Rating: Decent
Ralea,

I'm running Windows XP Pro Version 2002 SP1
AMD Athlon XP 3000+
2.09 GHz
1 GB of RAM
3Com Network Card
Driver Date: 8/13/2002
Driver version: 4.31.0.0

I have Bellsouth DSL & a Westell Modem
I have Norton Internet Security 2004 installed on computer.
Includes Norton AntiVirus and Norton Personal Firewall.
I have internet security options to Medium.

The program is starting but nothing is happening.
Nothing is listed in the Profile manager.
Please help.

What should my Profile Support name and path be called and located?

When the Item collector is running all i get is:
EQ Item Collection Engine v 2.01 (21.5) starting up...
Username set to: Kaeerin
Profiles enabled.

listening on 3Com EtherLink PCI (Microsoft's Packet Scheduler) .
Running in quiet mode.

Thank you.
____________________________
"Knowledge is power."

Sir Francis Bacon (1561 - 1626), Religious Meditations, Of Heresies, 1597
#34 Jan 30 2004 at 6:34 PM Rating: Decent
Ralea,

I'm running Windows XP Pro Version 2002 SP1
AMD Athlon XP 3000+
2.09 GHz
1 GB of RAM
3Com Network Card
Driver Date: 8/13/2002
Driver version: 4.31.0.0

I have Bellsouth DSL & a Westell Modem
I have Norton Internet Security 2004 installed on computer.
Includes Norton AntiVirus and Norton Personal Firewall.
I have internet security options to Medium.

The program is starting but nothing is happening.
Nothing is listed in the Profile manager.
Please help.

What should my Profile Support name and path be called and located?

When the Item collector is running all i get is:
EQ Item Collection Engine v 2.01 (21.5) starting up...
Username set to: Kaeerin
Profiles enabled.

listening on 3Com EtherLink PCI (Microsoft's Packet Scheduler) .
Running in quiet mode.

Thank you.
____________________________
"Knowledge is power."

Sir Francis Bacon (1561 - 1626), Religious Meditations, Of Heresies, 1597
#35 Jan 31 2004 at 2:15 AM Rating: Excellent
***
1,270 posts
Kaeerin:
I don't see any obvious reason it wouldnt be working for you. One thing you can try that should work tho, is going into options and changing the mode setting from WinPcap to Memory Reading. At that point, you should just need to have the profile support box checked, and your characters should show up in the profiles window when you log them in.

The path option for profiles is just where they get saved localy if you choose to export them to a file.

- rale
#36 Jan 31 2004 at 2:06 PM Rating: Decent
Thank you it works now.
____________________________
"Knowledge is power."

Sir Francis Bacon (1561 - 1626), Religious Meditations, Of Heresies, 1597
#37 Feb 08 2004 at 5:13 AM Rating: Decent
2 posts
I've got a question regarding a line i now see on Item collector. It seems that it now lists an item i've already seen before again sometimes. I'll give an example:

expiring item 26863
Item(26863) being updated.
Item(26863): Tome of the Wind's Wisdom [*Scroll of the Wind's Wisdom]
MAGIC LORE
Slots: PRIMARY SECONDARY
DEX: 10 INT: 8 WIS: 8 HP: 40 MANA: 40
MR: 7 FR: 7 CR: 7 PR: 7 DR: 7
WT: 3.0 Size: Small
Recommended level of 53
Category: Armor
Slot 1, Type: 7
Class: CLR DRU SHM NEC WIZ MAG ENC
Race: ALL

Item(32547) being updated.
Item(32547): Collapsed Toolkit [*Collapsed Toolkit]
MAGIC LORE
Slots: NONE
WT: 1.0 Size: Small
Effect: 3067 @ 0, Casting: 1.00, Use: Anywhere
Category: Misc
Cost: 0 pp 0 gp 0 sp 1 cp
Class: ALL
Race: ALL

The first item has a line "expiring item 26863" what exactly is meant by that? I've already updated this item into my local database so why is it being shown again even though i'm running quiet mode. Thanks!
#38 Feb 09 2004 at 3:34 AM Rating: Excellent
***
1,270 posts
The itemcollector times out an item 30 days after it's been updated. It'll try to upload it again at that point, and the server will just refuse it and update the verified date on the item, so you can tell if an item hasnt been verified by lucy for an extended period of time. Basically its just a way to have an idea of if an item's entry might be out of date.

#39 Feb 10 2004 at 12:06 PM Rating: Decent
2 posts
There's a theory that the proc rate for weapon has been now found and goes as follows:

Proc Rate/min = ((100 + (unknown070))/50)

There is a table below from eqemu, another item collector database which shows the raw unknown070 values which lucy doesnt show yet via raw. This table and entire info comes from the sk forums here: http://www.shadowknight.org/forums/showthread.php?s=d3c930891f04269976201f8c4140d22f&threadid=19192&perpage=15&pagenumber=3 I'm hoping that perhaps this could be a little mini value under weapons that have procs perhaps to give even more info about the items in EQ!

Quote:
+-------+---------------------------------+------------+--------+ 
| id    | Name                            | unknown070 | nodrop | 
+-------+---------------------------------+------------+--------+ 
| 28849 | Cudgel of Cowardly Death        |        -50 |      0 | 
| 28908 | Dark Mace of Thought            |        -20 |      0 | 
| 28917 | Dagger of Thought               |        -20 |      0 | 
| 22998 | Ethereal Destroyer              |        -15 |      0 | 
|  8899 | Snowchipper                     |        -10 |    255 | 
|  8903 | Spiked Velium Mallet            |        -10 |    255 | 
|  7906 | Pebble Crusher                  |          1 |      0 | 
|  8430 | Bloody Stone Dagger             |          2 |    255 | 
| 52071 | Tarantella                      |          2 |      0 | 
|  8495 | Claw of the Savage Spirit       |          3 |      0 | 
| 26566 | Ishinaear Xiall                 |          3 |      0 | 
| 26585 | Acrylia Handled Broadsword      |          3 |      0 | 
|  7399 | Soulbane                        |          4 |    255 | 
|  8095 | Partisan of Stampede            |          4 |      0 | 
|  8102 | Mithril Knuckles                |          4 |    255 | 
| 19810 | Fireclaw Talons                 |          5 |    255 | 
| 26587 | The Sword of Ssraeshza          |          5 |      0 | 
|  8916 | Silver Blade of Thunder         |         10 |    255 | 
|  9264 | Fiercewind                      |         10 |    255 | 
| 24587 | Ivory Hilted Cleaver            |         10 |      0 | 
| 22879 | Obsidian Scimitar of War        |         25 |      0 | 
| 26599 | Caen's Bo Staff of Fury         |         25 |      0 | 
| 22999 | Darkblade of the Warlord        |         30 |      0 | 
| 24780 | Greatstaff of the Four Winds    |         30 |      0 | 
| 24790 | Corpsegrinder                   |         30 |    255 | 
| 26738 | Fiery Staff of Zha              |         50 |      0 | 
| 28855 | Bloodfrenzy                     |         55 |      0 | 
|  7822 | Blasphemous Blade of the Exiled |         65 |      0 | 
| 22946 | Kelp Hilted Mace                |         70 |      0 | 
|  3820 | Barbed Fishing Net              |        100 |      0 | 
| 21878 | Pile Driver                     |        100 |    255 | 
| 24793 | Greatstaff of Power             |        180 |      0 | 
|  5800 | Hammer of Judgment              |        250 |      0 | 
| 15996 | Hammer of Divinity              |        325 |      0 | 
|  5798 | Hammer of Souls                 |        450 |      0 | 
| 22898 | Withering Staff of Agony        |        530 |      0 | 
| 22907 | Furious Hammer of Zek           |        530 |      0 | 
| 29365 | Hammer of Damnation             |        530 |      0 | 
+-------+---------------------------------+------------+--------+ 
#40 Feb 13 2004 at 10:44 AM Rating: Decent
4 posts
:( Only checks for cookie for IE. Bah -- shouldn't it check for the cookie for default browser. I'm using Mozilla Firefox but I have to log into IE just to upload profile :(
#41 Feb 14 2004 at 1:50 AM Rating: Excellent
***
1,270 posts
The cookie should last a good long time... I'm not sure exactly when its set to expire, but I've been using the same one for months it seems. I use firefox all the time myself, but I'm not sure if/how to pull cookies from it, so I just logged in once with ie a while ago. :)

#42 Feb 15 2004 at 2:30 AM Rating: Excellent
Avatar
******
29,707 posts
I think they are set for 1 year unless you dump them after each session.
#43 Feb 15 2004 at 5:04 PM Rating: Decent
Scholar
30 posts
Greetings!
I've been using the item collector for awhile now and have been loving it. All of a sudden though I can't upload my evolving equipment list onto my Characters.

I receive this error message when I attempt to upload :

Error: Permission denied, not logged in or not premium.
[b][/b]

I am a Premium member and I am logged in when I attempt to upload.

Any suggestions?

Best regards,

Phulavit
#44 Feb 16 2004 at 10:18 AM Rating: Decent
2 posts
Item collector stopped working for me when GoD came out. I do not have GoD.
#45 Feb 18 2004 at 10:09 AM Rating: Decent
25 posts
Running Windows 98se cant get Profiles to show any help with this issue? This is the message I recieve when I try to check things out for my self

_________________________________________________________________

EQ Item Collection Engine v 2.01 (21.5) starting up...
Username set to: Presco
Profiles enabled.

listening on Network Everywhere Fast Ethernet Adapter(NC100 v2) NDIS5 Driver.
Running in quiet mode.
Setting up session: Client port 1113, Server port 1392.
Sequence start from server.
Processing player profile.
Warning: data len (5680) != size of profile struct (5672)
Processing player inventory.
Warning: Player inventory with null profile.
#46 Feb 18 2004 at 1:41 PM Rating: Decent
15 posts
I have exactly the same issue. WinXP/SP1 all expansions but GoD. Tried direct memory with no luck as well.

Please help! =)
#47 Feb 18 2004 at 10:51 PM Rating: Excellent
***
1,270 posts
I just updated the collector for the patch today. - v 2.02 (21.5).

- rale
#48 Feb 25 2004 at 5:29 PM Rating: Decent
2 posts
Is the server down? Trying to connect with the item collector but only getting

Processing queue of 201 items & 0 books.
Connecting to server... (216.155.41.198:23183)
Unable to establish connection...


Dodga
#49 Feb 25 2004 at 10:29 PM Rating: Decent
I can't even get the item collector to run. When I try I get: "Error2 An error occured while updating, please try again later." Using Winxp pro with all service packs installed. Linksys pci ethernet card. Direct cable connection, no router. Disabling firewall doesn't change anything.
____________________________
Travaar
#50 Feb 27 2004 at 3:13 AM Rating: Good
***
1,270 posts
Is anyone still having trouble updating? The servers were having some trouble earlier, but I don't see anything wrong anymore.
#51 Feb 28 2004 at 10:42 AM Rating: Decent
*
127 posts
I'm having a problem now. "Createfile failed on backend.exe: 32"
Tried uninstalling and re-installing and still same message. Any suggestions?
____________________________
Aatempco Skyewalker
Vazaelle

http://www.magelo.com/eq_view_profile.html?num=717881
« Previous 1 2 3 4 5 6 7 8
Reply To Thread

Colors Smileys Quote OriginalQuote Checked Help

 

Recent Visitors: 27 All times are in CDT
Anonymous Guests (27)